Cappuccino Mont-Blanc - Recepten Latte Intense | Krups
Krups
Recept van Krups

Cappuccino Mont-Blanc

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 5min.
  • Bereiden
    5min.
  • Koken
    0min.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

1 persoon

  • 50 ml espresso

  • 100 g bruine suiker

  • 120 ml warm water

  • 1 stokje vanille

  • 100 g tamme kastanjes, geroosterd

  • 1 el likeur

  • 120 ml koe-, amandel- of sojamelk

  • kaneel

Bereiding

Stap 1 /6

Maak eerst de kastanje crème: verwarm de bruine suiker met 100 ml water en merg van het vanillestokje totdat de suiker is opgelost.

Stap 2 /6

Voeg de kastanjes toe en laat voor 10 minuten zachtjes koken. Laat even afkoelen.

Stap 3 /6

Pureer tot een gladde pasta met een staafmixer en voeg eventueel de likeur toe. Zeef de crème als je liever geen stukjes erin wilt.

Stap 4 /6

Doe per glas één eetlepel van de crème op de bodem.

Stap 5 /6

Klop 120 ml melk per glas op via een melkopschuimer of je volautomaat. Giet dit op de crème.

Stap 6 /6

Vul aan met de 50 ml espresso per glas. Garneer met wat kaneelpoeder.