Barista Brioche
- Totale tijd 14min.
- 10min.
Bereiden - 4min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
200 ml koffie
100 ml houdbare (kook)room
3 eierdooiers
50 g lichte basterdsuiker
4 sneetjes briochebrood
20 g boter
4 bolletjes koffie-ijs
Bereiding
Stap 1 /5
Maak de koffie.
Stap 2 /5
Mix in een beslagkom de koffie met de room en de eierdooiers.
Stap 3 /5
Rooster de sneetjes briochebrood en doop ze in het mengsel.
Stap 4 /5
Verwarm een koekenpan met een klontje boter en bestrooi de pan met lichte basterdsuiker. Bak de sneetjes briochebrood zodra het mengsel begint te karamelliseren. Bak beide zijden mooi goudbruin.
Stap 5 /5
Plaats elke plak op een bord en serveer met een bolletje koffie-ijs.